Hele Danmarks politik-festival

Folkemødet finder sted for syvende år i træk i den nordbornholmske havneby, Allinge og er en 3-dages hyldest til demokrati under åben himmel.

Samfundets muligheder og udfordringer vendes med åbne debatter. Politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former.

Folkemødet har udviklet sig til en folkefest. Det blev markeret forrige år med 100.000 besøgende, omtrent 38.500 overnatninger, godt og vel 2900 arrangementer og over 700 arrangører.

Taletid til foreningsFOLKET

Folkemødet gæstes af utallige foreninger, organisationer og græsrodsbevægelser, der er med til at sætte den politiske dagsorden. En tradition af høj prioritet på Folkemødet.

Åbent for alle

Folkemødet er åbent for alle - både dig, der ønsker at bidrage med et arrangement, og dig, som vil være med som gæst og deltage i de forskellige møder og arrangementer. Det er gratis, som gæst, at deltage i Folkemødets arrangementer.

Folkemødet arrangeres af Foreningen Folkemødet.

 

 

Det går ned i havnen

I år vil Iværksætterskibet omdanne Allinge Havn til den primære scene for vækst og iværksætteri-dagsordenen på Folkemødet.

Følg med

Overnatning

Book allerede nu din overnatning til Folkemødet på Bornholm i 2018 (14.-17. juni) - find din overnatning til Folkemødet her:

Find overnatning til Folkemødet 2017

Transport

Trafik- og transportforholdene rundt om Folkemødebyen Allinge er værd at informere sig om, fordi der er rigtig mange mennesker, der skal til og fra Allinge. 

Information om transport til og fra Folkemødet

Færgen sejler mellem Rønne og Ystad i Sverige

Bornholmerbussen og DSB kører fra Københavns Hovedbanegård til Rønne.

Bornholmerflyet flyver på ruten København-Rønne